Alle leegstaande panden in het centrum in één overzicht

Het Centrummanagement Deurne, de gemeente Deurne en andere stakeholders willen samen de leegstand in het centrum van Deurne verminderen. Alle leegstaande winkelpanden in het kernwinkelgebied en de aanloopstraten zijn daarom in kaart gebracht en samengebracht op deze pagina.

Wilt u ondernemen in het centrum van Deurne en bent u op zoek naar een geschikt pand? Zoekt u een groot pand met veel m2 vloeroppervlak, of wilt u juist samen met andere ondernemers een pand inrichten? Gaat het om een tijdelijke, kortdurende invulling of juist om een permanente invulling van een pand? Wij helpen u graag!

Neem voor meer informatie contact op met Peter Thijssen, Centrummanager, tel. 06-11 36 12 55, of mail naar: cm@cmdeurne.nl. Alle vragen en interesses m.b.t. panden in het centrum van Deurne zijn welkom! 

Hieronder worden de te koop en te huur staande panden in het centrum van Deurne overzichtelijk weergegeven. Door op een van de panden te klikken wordt u automatisch doorgeleid naar de website van de betreffende bedrijfsmakelaar of Funda in Business. De pandenbank wordt periodiek geactualiseerd.