Vroege vogels parkeren gratis in Deurne

Welkom in gastvrij Deurne. Om het centrum voor u nog aantrekkelijker te maken hebben we het parkeerbeleid aangepast. Voortaan mag u tot 13:00 uur gratis parkeren. Zo heeft u zélfs de tijds om na het boodschappen doen lekker te lunchen in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Deurne centrum. Vanaf 13:00 uur betaalt u het vriendelijke parkeertarief van de gemeente Deurne. U mag natuurlijk ook te voet of met de fiets komen.

Waar kunt u parkeren?

In het centrum van Deurne zijn volop parkeerplaatsen vlakbij de winkels en horecazaken. Ideaal. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen nabij de winkelstraten of van de parkeergarage aan de Wolfsberg. De ingang vindt u aan de Wolfsberg (links naast de Hema) of aan de Martinestraat.

Hoe werkt het?

Het gratis parkeren tot 13:00 uur geldt van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen is het parkeren de hele dag gratis. Het gratis parkeren geldt voor alle parkeerplaatsen in het centrum en ook voor de parkeergarage. hoe het precies werkt leggen we graag uit aan de hand van enkele voorbeelden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen met contant geld bij de parkeerautomaten. U kunt ook betalen bij de passcanners met uw Deurnepas of Stadsparkeren-pas. En u kunt betalen via uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld met de Parkmobile-app of Yellowbrick. Dit kan ook in de parkeergarage Wolfsberg.

Waar vind ik meer informatie?

Voor meer informatie over parkeren in Deurne centrum verwijzen wij u naar de folder

Bekijk hier de folder

1. Parkeren van 10:00 tot 14:00 uur, contant betalen

U kunt nu al geld in de automaat werpen om te betalen voor de periode 13:00 tot 14:00 uur. Leg het betaalbewijs achter de voorruit van uw auto. Uw auto staat dan tot 13:00 uur gratis en u heeft al betaald voor de periode van 13:00 tot 14:00 uur.

2. Parkeren van 12:00 tot 1500 uur, betalen met uw mobiele telefoon (bijv. Parkmobile of Yellowbrick)

Parkeer uw auto. Onthoud het zonenummer. Om 13:00 uur start u uw parkeeractie via de app. Onthoud het zonenummer van de parkeerplaats. De controleurs zien aan uw kenteken dat u vanaf 13:00 uur heeft betaald. Tip: zet een herinnering in uw telefoon dat u om 13:00 uur de app activeert.

3. Parkeren van 10:00 tot 12:00 uur, in de parkeergarage Wolfsberg

U rijdt om 10:00 uur de parkeergarage in en krijgt een kaartje bij de slagboom. Als u terug komt, stopt u het kaartje in de betaalautomaat. Nadat het kaartje door de automaat is gescand, kunt u met dit kaartje de garage verlaten. U hoeft niet te betalen, want het parkeren is tot 13:00 uur gratis. Het is belangrijk dat u het kaartje scant in de betaalautomaat en aan de slagboom invoert.

4. Parkeren van 12:00 tot 14:00 uur, in de parkeergarage Wolfsberg

U rijdt om 12:00 tot 14:00 uur de parkeergarage in en krijgt een kaartje bij de slagboom. Als u terugkomt, betaalt u bij de betaalautomaat. U betaalt alleen voor de periode na 13:00 uur.

vroege vogels
plattegrond