Gratis parkeren in Deurne

Welkom in gastvrij Deurne. Om het centrum voor u nog aantrekkelijker te maken heeft de gemeente het parkeerbeleid aangepast. Voortaan parkeert u gratis! Zo heeft u zélfs de tijd om na het boodschappen doen lekker te lunchen of te dineren in een van de vele gezellige horecagelegenheden in Deurne centrum. U bent van harte welkom met de auto maar u mag natuurlijk ook te voet of met de fiets komen.

Waar kunt u parkeren?
In het centrum van Deurne zijn volop parkeerplaatsen vlakbij de winkels en horecazaken. Ideaal. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen in/nabij de winkelstraten of van de parkeergarage Wolfsberg. De ingang van de parkeergarage vindt u aan de Wolfsberg (links naast de Hema) of aan de Martinetstraat.

Hoe werkt het?
Het gratis parkeren geldt op straat van maandag tot en met zondag. Het gratis parkeren geldt voor ook voor de parkeergarage Wolfsberg maar alleen tijdens openingstijden. Buiten openingstijden, tussen 21u en 7u, geldt er een uurtarief om te voorkomen dat er langdurig auto’s in de parkeergarage geparkeerd staan die daar niet horen.

Andere parkeerregimes?
Op een aantal plaatsen in het centrum geldt een afwijkend parkeerregime zoals parkeren vergunninghouders of een blauwe zone. Hier kunt u niet zondermeer uw auto parkeren. Houdt daar alstublieft de bijbehorende regels in acht!

Hoe kan ik betalen?
Parkeert u tussen 21u en 7u in de parkeergarage Wolfsberg dan moet u betalen. U kunt uitsluitend betalen met pin. De parkeertarieven vindt u in de parkeergarage.

Waar vind ik meer informatie?
Voor meer informatie over parkeren in Deurne kijkt u op de website van de gemeente.