Ondernemen in Deurne

Het Deurnese centrum heeft alles in huis om jouw winkel tot een succes te maken. Er is al een mooie diversiteit aan winkels en horecagelegenheden maar we zoeken nog enkele ontbrekende concepten/branches. Deurne is veelzijdig, eigenzinnig, creatief en ondernemend. Samen met een uitstekende ligging, goede bereikbaarheid zijn dit grote pluspunten voor jou als ondernemer.

We kunnen best nog wel wat zelfstandige ondernemers met durf en lef gebruiken.  Ondernemers die zich onderscheiden, hun nek durven uit te steken en het vermogen hebben om in te haken op het snel veranderende retaillandschap. Ondernemers die niet stil kunnen zitten en vooruit willen. De afdeling Economische zaken van de Gemeente Deurne en Centrummanager Peter Thijssen (06 11 36 12 55, cm@cmdeurne.nl) weten van de hoed en de rand en staan voor jullie klaar. Zij kunnen op allerlei terreinen ondersteuning bieden.

Maar jij als eigenzinnig ondernemer weet het ongetwijfeld al hoe je het centrum van Deurne nog interessanter en aantrekkelijker kan maken. Wij nodigen je van harte uit om Het Dorp nog meer kleur te geven.

Bricks magazine

Klik op de afbeelding om het volledige magazine in te zien.